Nieuw vanaf oktober!

We zijn elke donderdag en vrijdagmiddag geopend voor de lunch.

Kom langs en geniet van onze heerlijke lunch!

×


GERECHTEN

Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen

VOORBEELDKAART


Bretoense oester 'Gillardeau nr 4', groene kruiden en lavas €18/4stuk

Schelvis met schaaldierenmousseline en geroosterde prei
Tortellini met rundsschenkel en bouillon van specerijen
Tartaar van Belgisch kalfsvlees met rui kruiden, yoghurt en haringkaviaar
Agnelotti met gepofte knolselder en scamorza, coulis van groene kruiden (V)

Krokante hartzwezerik met shiitake en aardpeer +€24

Catch of the day, Zeeuwse mosselen en bloemkool
Fazanthen, gestoofd grondloof en boschampignons
Geselecteerd stuk rundsvlees met rode biet en dragon +€8
Toast champignon met gepocheerd hoeve ei (V)

Selectie geaffineerde kazen met huisgemaakte brioche
Ijs met vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea, chocoladesaus en slagroom
Crémeux van chocolade, hazelnoten uit Piemonte en ijs van melkkaramel
Citrus, witte chocolade en ijs van amandelen uit Avola

3 gerechten €68
Kaas ipv dessert suppl €7
Kaas én dessert suppl €17

Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland.


Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.