Nieuw vanaf oktober!

We zijn elke donderdag en vrijdagmiddag geopend voor de lunch.

Kom langs en geniet van onze heerlijke lunch!

×


GERECHTEN

Op zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen

VOORBEELDKAART


Bretoense oester 'Ostra Rega nr 3', groene kruiden en lavas €18/4stuk

Rode poon, gepekelde tomaat, bloemen en kruiden
Pieterman in't groen, Zeeuwse kokkels en kruidensla
Rundstartaar van Black Angus grand cru met parmezaan
Geroosterde bloemkool, gepocheerd hoeve ei en beurre noisette (V)

Coquilles uit Dieppe, knolselder en herfsttruffel +€26

Catch of the day, mousseline van garnalen, geroosterde prei en bladgroente
Wilde eend, appel-mosterdspijs en rode biet
Geselecteerd stuk rundsvlees, herfstgroente en merg vinaigrette +€8
Agnolotti met scamorza, eekhoorntjesbrood  (V)

Selectie geaffineerde kazen met huisgemaakte brioche
Ijs met vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea, chocoladesaus en slagroom
Vijgen uit Puglia, cantuccini en ijs van ricotta
Geglaceerde rode pruim, ijs van amandelen uit Avola en honingcake

3 gerechten €68
Kaas ipv dessert suppl €7
Kaas én dessert suppl €17

Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland.


Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.