GERECHTEN

Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen

VOORBEELDKAART


Bretoense oester 'Gillardeau nr 4', groene kruiden en lavas €18/4stuk

Gemarineerde zeebaars met zilte groenten en jus van wei
Tortellini met lamsschenkel, bouillon van tomaat en kruiden
Pieterman in 't groen met kruidensla
Artisjokhart met gekonfijte puntpaprika en burrata (V)

Krokante hartzwezerik met shiitake en aardpeer +€24

Catch of the day met artisjok en tuinbonen 
Ribstuk van Belgisch kalf met gegrilde bonen
Geroosterde zwartpootkip met krokante mais en gegrilde groenten
Tortellini met manchego, jonge peultjes en daslook (V)

Selectie geaffineerde kazen met huisgemaakte brioche
Ijs met vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea, chocoladesaus en slagroom
Aardbeien met sorbet van citroenen uit Amalfi
Nectarine met ijs van amandelen uit Avola

3 gerechten €69
Kaas ipv dessert suppl €8
Kaas én dessert suppl €17

Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland.


Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.