VOORBEELDKAART
Pieterman, jus van bouchots mosseltjes en saffraan
Tartaar van Belgisch kalfsvlees, champignon en pickels
Coquilles uit Dieppe met kruidensalade + suppl €6
Ravioli met knolselder, ricotta en hazelnoot
+ Herfsttruffel suppl €6
Krokante hartzwezerik met grondloof en shiitake +19
Catch of the day, mousseline van beurre noisette en gegrilde bloemkool
Fazant met gebraiseerd grondloof en wilde champignons
Hazenrug à la royale +suppl €12
Toast met champignons van het moment, gepocheerd hoeve eitje (V)
Selectie geaffineerde kazen met huisgemaakte brioche
Ijs van Papoea-Nieuw-Guinea vanille, chocoladesaus en slagroom
Bergsinaasappel, amandel tuile en honingijs
Crèmeux van chocolade, caramel, hazelnoten uit Piemonte en chicorei
3 gerechten €62
Kaas ipv dessert suppl €5
Kaas én dessert suppl €15
Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.
vanaf 26 oktober, iedere donderdag open voor de lunch!