GERECHTEN

Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen

VOORBEELDKAART


Bretoense oester 'Gillardeau nr 4', groene kruiden en lavas €18/4stuk

Coquilles uit Dieppe met knolselder en coulis van groene kruiden +€5
Krokante harrrtzwezerik met kokosbonen en artisjok +€7

Tortellini met rundsschenkel, bouillon en condimenten
Pieterman in 't groen met haringkaviaarr en kruidensla
Artisjokhart met burrata en herfstruffel (V)  

Kabeljauwrug met kooltjes en jus van wei 
Gegrild ribstuk van Belgisch kalf met artisjok en wortel
Wilde eend met rode biet en schorseneer
Agnolotti met gepofte knolselder, girolles en jus van wei (V)

Selectie geaffineerde kazen met huisgemaakte brioche
Ijs met vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea, chocoladesaus en slagroom
Franse vijgen met ricotta en ijs van Kortrijkse honing
Geglaceerde pruimen met amandelen en ons vanille-ijs

3 gerechten €69
Kaas ipv dessert suppl €7
Kaas én dessert suppl €17

Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland.


Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.