GERECHTEN

Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen

BAS ZIJN KEUZE


Schelvis met schaaldierenmousseline en geroosterde prei

Maison Matsico, Saint véran, Bourgogne

Tortellini met rundsschenkle en bouillon met specerijen

Malat, Hohlgraben, Niederösterreich

*Krokante hartzwezerik met aardpeer en champignonjus +€24*

Fazanthen met gebaseerd grondloof en bospaddestoelen

Pico Maccario, Lavignone, Piemonte

Citrus, witte chocolade en ijs van amandelen uit Avola

Jeff Carrel, ultime récolte, Languedoc

€73
wijnen €113


geaffineerde kazen met huisgemaakt brioche ipv dessert+€7


Deze menu serveren wij graag voor het voltallige tafelgezelschap.
Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en
premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland

Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen