Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen
BAS ZIJN KEUZE
Schelvis met schaaldierenmousseline en geroosterde prei
Maison Matsico, Saint véran, Bourgogne
—
Tortellini met rundsschenkle en bouillon met specerijen
Malat, Hohlgraben, Niederösterreich
—
*Krokante hartzwezerik met aardpeer en champignonjus +€24*
—
Fazanthen met gebaseerd grondloof en bospaddestoelen
Pico Maccario, Lavignone, Piemonte
—
Citrus, witte chocolade en ijs van amandelen uit Avola
Jeff Carrel, ultime récolte, Languedoc
€73
wijnen €113
geaffineerde kazen met huisgemaakt brioche ipv dessert+€7
Deze menu serveren wij graag voor het voltallige tafelgezelschap.
Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en
premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland
Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen