Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen
BAS ZIJN KEUZE
Gemarineerde zeebaars met zilte groenten en jus van wei
Quinta dos Capuchos, Alcobace
—
Tortellini met manchego, jonge peultjes en daslook
Christ, Wenen
—
*Gegrilde tarbot met witte asperges en postelein +€22*
—
Lamsbout uit Wales met gegrilde groenten
Los Mores, Catalonië
—
Aardbeien met sorbet van citroenen uit Amalfi
Jeff Carrel, ultime récolte, Languedoc
€73
wijnen €113
geaffineerde kazen met huisgemaakt brioche ipv dessert+€7
Deze menu serveren wij graag voor het voltallige tafelgezelschap.
Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en
premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland
Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen