Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen
BAS ZIJN KEUZE
(voorbeeldkaart)
Gekonfijte kabeljauw met postelein, zuring en jus van wei
Malat, Niederösterreich
—
*Coquilles uit Dieppe met knolselder en coulis van groene kruiden +€19*
—
Torrtellini met rundsschenkel, bouillon en condimenten
Greco Mirone, Terre Siciliane
—
Wilde eend met rode biet en schorseneer
Chateau Carteau, Bordeaux
—
Franse vijgen met ricotta en ijs van Kortrijkse honing
Bertrand, Charente
€75
Met aangepaste wijnen €120
geaffineerde kazen met huisgemaakt brioche ipv dessert+€7
Deze menu serveren wij graag voor het voltallige tafelgezelschap.
Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en
premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland
Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.