GERECHTEN

Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen

BAS ZIJN KEUZE

(voorbeeldkaart)


Gekonfijte kabeljauw met postelein, zuring en jus van wei

Malat, Niederösterreich

*Coquilles uit Dieppe met knolselder en coulis van groene kruiden +€19*

                                                                    —

Torrtellini met rundsschenkel, bouillon en condimenten

Greco Mirone, Terre Siciliane

Wilde eend met rode biet en schorseneer  

Chateau Carteau, Bordeaux

Franse vijgen met ricotta en ijs van Kortrijkse honing

Bertrand, Charente

€75
Met aangepaste wijnen €120


geaffineerde kazen met huisgemaakt brioche ipv dessert+€7


Deze menu serveren wij graag voor het voltallige tafelgezelschap.
Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en
premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland

Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.