Nieuw vanaf oktober!

We zijn elke donderdag en vrijdagmiddag geopend voor de lunch.

Kom langs en geniet van onze heerlijke lunch!

×


GERECHTEN

Op zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen

BAS ZIJN KEUZE


Rode poon, gepekelde tomaat, bloemen en kruiden

Castro Martin, Albarino, Spanje

Agnolotti met scamorza, eekhoorntjesbrood en artisjok

Hebinger, Edelzwicker, Alsace AOP, Frankrijk

Coquilles uit Dieppe, knolselder en herfsttruffel +€26

Wilde eend, appel-mosterdspijs en rode biet

Pico Maccario, Lavignone, Barbera, Frankrijk

Geglaceerde rode pruimen, ijs van amandelen uit Avola en honingcake

Vieux Pineau des Charentes

€73
wijnen €108


geaffineerde kazen met huisgemaakt brioche ipv dessert+€7


Deze menu serveren wij graag voor het voltallige tafelgezelschap.
Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en
premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland

Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen