GERECHTEN

Op vrijdagavond en zaterdag serveren we enkel ‘Bas zijn keuze’ , 4 - 5 of 6 gangen

BAS ZIJN KEUZE


Gemarineerde zeebaars met zilte groenten en jus van wei

Quinta dos Capuchos, Alcobace

Tortellini met manchego, jonge peultjes en daslook

Christ, Wenen

*Gegrilde tarbot met witte asperges en postelein +€22*

Lamsbout uit Wales met gegrilde groenten 

Los Mores, Catalonië

Aardbeien met sorbet van citroenen uit Amalfi

Jeff Carrel, ultime récolte, Languedoc

€73
wijnen €113


geaffineerde kazen met huisgemaakt brioche ipv dessert+€7


Deze menu serveren wij graag voor het voltallige tafelgezelschap.
Dit alles vergezeld van ons huisbereid zuurdesem brood - boter van het Gaverhof en
premium extra virgin, Koroneiki olijfolie van Bobonne Griekenland

Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen