Onze dagschotels deze week:
Dinsdag 21 maart : Varkenstong Blackwell met wortel en puree
Donderdag 23 maart : Hesperolletjes met witloof en rijst
In het historisch pand van de voormalige Sint-Vincentiuskliniek (later een bejaardenhome), vlak bij het Begijnhofpark
en tegen het Begijnhof, openden Sebastien Ghyselen en An Van Ammel kortelings hun eigen restaurant "ViEr".
Een magisch moment, omdat alles nu plots in de juiste plooi valt en de juiste mensen met raad en daad klaar staan: hulpvaardige mama's en papa's, familie, bereidwillige vrienden en ondernemende mensen van de Kortrijkse Stadsontwikkeling (SOK).
Bas is oud-leerling van de hotelschool ter Duinen in Koksijde en de Hotelschool van Namen. Door de jaren heen sprokkelde hij ervaring in tal van gerenommeerde restaurants.
An heeft ook een pak Horeca-ervaring en staat in voor stijlvolle, hartelijke en vlotte zaalbediening.
Bas en An voelen dat de tijd rijp is voor een nieuw culinair avontuur, een eigen zaak dus en nu presenteren ze heel fier hun ViEr. In de mooie kloostergang van de voormalige Sint-Vincentiuskliniek kunnen een twintigtal fijnproevers genieten van de fijnste creaties: lekker vers, evenwichtig en exclusief zowel met vis als met vlees. Maar ook de vegetariër komt aan zijn trekken. Bas laat zich altijd drijven en inspireren door zijn passie. Ook de prijzen blijven binnen de perken van de redelijkheid.
De keuken van dit ruwe pareltje wordt straks dus het speelterrein van Sebastien en An. Ze brengen er een pure productkeuken, niet veel poespas maar met heel veel smaak. Het leven vieren dus. In alle eenvoud.
Groeningestraat 4 Kortrijk
info@vierkortrijk.be
0468/57.70.09
BTW: BE0 715.969.272
Wij zijn geopend van dinsdagavond tot zaterdagavond.
s' Middags zijn we enkel open op reservatie voor grotere groepen
Beste klanten,
We zijn open zijn op de nieuwe locatie!
Er komen snel actuele foto's op de website.
Team ViEr.