New from October!

We are open for lunch every Thursday and Friday afternoon. Come by and enjoy our delicious lunch!

×
test

About Us

A New Story...

After the beautiful adventure in the cloister of Saint Vincentius, it's time for a new story.

Just 200m from our previous spot, we found refuge in the originally built notary house of H. Reyntjens with its magnificent facade (1854).

We carry our enthusiasm and concept with us ;)

Een magische moment ...

Een magisch moment, omdat alles nu plots in de juiste plooi valt en de
juiste mensen met raad en
daad klaar staan: hulpvaardige mama's en papa's,
familie, bereidwillige vrienden en ondernemende
mensen van de Kortrijkse Stadsontwikkeling (SOK).

Bas is oud-leerling van de hotelschool ter
Duinen in Koksijde en de Hotelschool van Namen.
Door de jaren heen sprokkelde hij ervaring in tal
van gerenommeerde restaurants.

An heeft ook een pak Horeca-ervaring en staat
in voor stijlvolle, hartelijke en vlotte zaalbediening.

Foto

Bas en An voelen dat de tijd rijp is voor een nieuw
culinair avontuur, een eigen zaak dus en nu
presenteren ze heel fier hun ViEr. In de mooie kloostergang
van de voormalige Sint-Vincentiuskliniek kunnen een
twintigtal fijnproevers genieten van de fijnste creaties:
lekker vers, evenwichtig en exclusief zowel met vis als
met vlees. Maar ook de vegetariër komt aan zijn trekken.
Bas laat zich altijd drijven en inspireren door zijn passie.
Ook de prijzen blijven binnen de perken van de redelijkheid.

Tekst2

Our Vision...

We delve even deeper into the search and selection of our products. Being regionally sourced and grown with respect are crucial criteria for us.

Our collaboration with "De Poort" gives us the opportunity to be in the field ourselves every week, monitoring the harvest. The garden, located just 1km from the restaurant, provides us with flowers, herbs, and peas that we can harvest at the right moment.

We adhere to a minimum waste policy.

We constantly seek ways to limit waste. Our meat, fish, and vegetable products are always delivered without packaging. Everything is freshly cut and filleted on-site, giving us even greater control over quality. We implement a sorting system that has minimized our residual waste.

With our daily specials (for takeaway), you join us at the table. It's the daily fare we prepare for our kids and our team. Here, we contribute to the cycle of processing everything ethically.

Tekst 2B