VOORBEELDMENU


Tartaar van kalfsvlees met champignons de Paris *
Paddestoel in bouillon met dooier (wintertruffel)
Coquilles, knolselder en peterseliejus (suppl € 5)
Gemarineerde zeeforel met citroen, eitjes

Catch of the day, mousseline “noisette” en knolselder
Zwartpootkip, witlof en polenta (wintertruffel*)
Geselecteerd stuk rundsvlees, vinaigrette met merg, wortel en ui
Linzen met knolselder en mousseline ‘noisette’*

3 geselecteerde kazen met salade (suppl € 5 )
Chocolade, peer en walnoot
Tatin met schorseneer, ijs van nootmuskaat
Dame blanche *

Bij alle gerechten met een sterretje bieden we de mogelijkheid om onze prachtige wintertruffel te ontdekken, suppl € 15 


2 gerechten €36
3 gerechten €46


Bij vragen ivm mogelijke allergenen kan u zich wenden tot ons.
De samenstelling van de gerechten kan steeds wijzigen.